Diensten

De Plek

1c5969cf-a8d4-4094-94fa-5a98621f9a68 - kopie (2)

Revalidatie stal de Kuper

Een revalidatiestal moet naar mijn idee een plek zijn waar mensen en dieren tot rust kunnen komen. Waar je even niet ‘op scherp’ hoeft te staan, maar in de luwte een pas op de plaats kunt maken om vervolgens weer te gaan bouwen. Een plek met ruimte en veiligheid, waar trauma’s worden geheeld zodat je kunt werken aan balans, geaardheid en vertrouwen van binnenuit. Waar aandacht is voor fysieke aspecten, tastbare dingen, maar ook emotionele, mentale, energetische en spirituele facetten die de balans van mens en dier en dus ook van ruiter en paard bepalen.

Om alle onderdelen bij elkaar te brengen die nodig zijn voor een volgende mooie stap in welke ontwikkeling dan ook, daar ligt mijn passie en dat is wat ik met Revalidatie stal de Kuper wil realiseren.

Balance through motion Sundays

Op Balance Through Motion Sundays die een aantal keer per jaar worden georganiseerd, kun je tegen een interessant tarief een extra training volgen bij mij op locatie en sessies van anderen volgen. Of je kunt komen met een groep mensen die een speciale vraag of thema hebben.

Geef eens een andere invulling aan je saaie zondag: boek een ticket in de webshop en kom ontdekken en genieten!

Download flyer

'Zijn' zonder labels

Mensen met een verstandelijke beperking zijn van nature authentiek en komen daarom als geen ander tot hun recht tussen de paarden. Bij Revalidatie stal de Kuper hebben we heel positieve ervaringen met deze specifieke vorm van begeleiding van adolescenten op kleine schaal. Anders dan op een ‘gewone dagbesteding’ worden mensen bij ons gezien voor wie ze zijn en is er echt sprake van persoonlijke aandacht en menselijke diepgang. Ervaar het zelf: een vrijblijvende kennismaking is per e-mail of telefoon zo ingepland!

“Woorden onthoud je maar even, een ervaring je hele leven”

Meer weten?

Ben je op zoek naar een fijne plek om te werken aan jezelf en/of je paard(en)?
Stuur dan een e-mail via info@revalidatiestaldekuper.nl of bel naar 06 – 23411392.

Winkelwagen